Många böcker blev det i år också

Dec 20th, 2015 | By | Category: 2015-12 dec, Ledare

God Jul 2015Dast har funnits sedan 1968. Först som en enkel kopierad tidskrift, sedan i allt bättre tryckförfaranden. Sedan 2008 finns vi på webben.

Mycket material har det blivit, och mest av allt recensioner. Det är många böcker som passerar redaktionen och de allra flesta får ett eller flera omdömen.

Nu har vi material på vår webbplats från de senaste 20 åren. Totalt över 10.600 poster, och några till lär det bli innan 2015 är slut.

Kolla gärna genom att använda kategorierna på vår startsida, t ex Artikel, Novell  och Recension. Det går ju att söka i sökrutan också på boktitel, författare, recensent eller andra nyckelord.

Vi fortsätter nästa år också. För bokfloden tycks inte sina, allt fler kan publicera själva och en hel del böcker kommer bara ut som eböcker. Bokhögen kan illustreras av detta julkort som vi lånat av Sällskapet Deckarvännernas närmaste brittiska motsvarighet, Crime Readers Association, vars nyhetsbrev man enkelt kan anmäla sig till. Där finns många nyheter om brittiska deckare, och sådana gillar vi oftast.

LEIF-RUNE STRANDELL

PS Det var många böcker förra året också, kolla ledaren för ett år sedan!

Taggar: , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22