I början av ett nytt sekel

Feb 3rd, 2008 | By | Category: 2001-1, Ledare

Så är vi då äntligen efter mycket om och men verkligen inne i ett nytt sekel. I förra numret av DAST undrade vi var flickorna med skrivklåda finns.Knappt hade artikeln gått till trycket förrän vi fick kontakt med flera entusiastiska kvinnor som gärna recenserar böcker. Dessutom dök det upp en kritisk studie med lite annorlunda vinkel, som står att läsa i det har numret. Också den författad av en ung kvinna.

Under det gångna året har vi också kunnat glädja oss åt inte bara nytillkommande skribenter utan också åt nya läsare. Nu ska vi inte ropa hejsan och slå oss till ro.

Helst vill vi att DAST ska bli oumbärlig. En tidskrift som finns på alla bibliotek, hos alla förläggare och författare, men framför allt hos alla läsare av den underhållningslitteratur som är DAST:s bevakningsområde.

Ett problem är att många inte känner till DAST. I det mediabrus som råder och de kostnader som är förknippade med distribution och marknadsföring är det svårt att synas.

Glädjande nog har DAST emellertid alltmer uppmärksammats av dagstidningar från norr till söder.

Hjälp oss att göra tidningen bättre. Tveka inte. Kontakta oss. Tipsa oss. Vi behöver varandra och vi vill att DAST blir en språngbräda ut i världen för många skribenter av skilda slag.

BERTIL FALK  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22