God Jul och Gott Nytt läsår

Dec 10th, 2019 | By | Category: 2019-12 dec, Ledare

God JulPappersboken tycks inför julen vara en möjlig julklapp med tanke på alla annonser. Tidningar har boktips och radio och tv försöker också hinna med.

Och vi på Dast kämpar oss igenom de högar med nyutkommet som kommer till oss. En del som publicerar bokrecensioner väljer att lyfta fram de som de gillar mest och förbigår de övriga med tystnad. Vi har som mål att skriva om alla de böcker vi läser, och ska inte backa för att recensenten säger att något inte håller måttet. Självklart kan en läsare gilla vad en annan avskyr. Så har ju till exempel Niklas Natt och Dags 1793 och 1794 fått läsare att fångas eller äcklas av miljöer och brott.

Det händer ibland att vi på Dast får två recensioner av samma bok och då publicerar vi båda, vilket kan ge lite olika perspektiv.

Har du som läser detta synpunkter på någon recension (eller på många) så välkommen att höra av dig. Vi har inga öppna kommentarsfält mest beroende på att vi har svårt att övervaka vad som publiceras, vilket krävs. Men skicka synpunkter till vår epostadress redaktionen@dast.nu.

Använd samma adress om du gärna vill läsa och recensera. Vi välkomnar nya recensenter.

Först måste man ju förstås läsa boken, och vi på redaktionen hoppas att du får många trevliga hårda paket med bra innehåll.

God Jul och Gott Nytt År!

LEIF-RUNE STRANDELL  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22