God Jul och Gott Nytt År!

Dec 19th, 2016 | By | Category: 2016-12 dec, Ledare

God JulBöckerna verkar bli fler och fler och då har vi på redaktionen inte orkat med att ta oss an alla de nya spänningsböcker som bara kommer i elektronisk form. Nu finns dessutom inte bara böckerna som ljudböcker utan det publiceras originalberättelser i ljudformat. Vill du hjälpa till att recensera så hör av dig till oss.

Det ska bli spännande att se hur sammanförandet av anrika Norstedts med uppstickaren Storytel som dessutom tagit sig an Massolit som i sin tur till sig skaffat sådana ärevördiga titlar som Rutiga kokboken och Sju sorters kakor.

Hur ska Bonniers möta detta? Ja, de har redan börjat. Och så alla dessa ambitiösa mindre förlag och möjligheterna att med elektronikens hjälp ge ut sina böcker på egen hand.

Vi fortsätter nästa år att följa vad som händer.

Till dess önskar vi alla våra läsare God Jul och Gott Nytt År med julkortet härintill, en julbock som inte är lika stor som den i Gävle men som får stå kvar tills helgerna är över.

Var finns den? Skriv och berätta om du vet eller gissar, redaktionen@dast.nu, och de som gissar rätt kan få bokpriser (om ni är många så blir det de första fem insända som kan vinna).

LEIF-RUNE STRANDELL

Taggar: , , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22