DAST är en långlivad tidskrift – Fattig men spännande och väldigt entusiastisk

Sep 12th, 2009 | By | Category: 2003-1, Ledare

NYE CHEFREDAKTÖREN:

De stora företag som ger ut tidningar gör det för att tjäna pengar. Andra ger ut tidningar för att påverka: kunder, omvärld, beslutsfattare. Och så finns de som ger ut tidningar för att man har något att berätta.

DAST startades av en entusiast och lästes av andra som också älskar spänningslitteratur. Nu har tidningen levt länge, över 35 år, men någon god affär för de genom åren olika utgivarna har det aldrig varit.

Fortfarande är de, en tidning som görs av och för alla som älskar deckare. thrillers och andra former av spänningsfiktion – och för all del även den litteratur som behandlar verkligheten när den är spännande.

Och även med en ny chefredaktör skall inriktningen vara densamma. Vanligen brukar en ny redaktör uppmana och hoppas på läsarnas medverkan. Så också nu. Välkomna med bidrag, med idéer, tips och frågor! Belöningen blir redaktionens tacksamhet och den ovanskliga äran av att ha bidragit till utvecklingen av den här delen av Kultursverige.

LEIF-RUNE STRANDELL  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22