En jul i pestens tid, men det kommer ett nytt år

Mar 18th, 2009 | By | Category: Förstasidan

Ännu mer nedstängt, färre får träffas. Men tydligen har detta gjort att fler fått tid att skriva, några tankar om detta finns i ledaren.

Bokmässan blev digital (och kan kollas digitalt) och även den finlandssvenska motsvarigheten likaså. Men julen närmar sig med julkalendrar på många olika håll. Dast har ingen kalender men en julnovell har vi, och en artikel i adventstid om Staffan stalledräng och hans död.

Missa inte att vi har fler noveller, kolla kategorin i högerspalten. Och fler artiklar, om den “svenska” västernhjälten Bill Brandon till exempel, och om deckarförfattare med åsikter, kolla hela listan i kategorin.

Många recenserade böcker har det blivit, några med julanknytning. Länken går till både årets och tidigare års sidor med jul.

Kom gärna med synpunkter, invändningar och förslag.  Artikel eller artikelidé? Novell? Hör av dig till redaktionen@dast.nu.

Tidigare nummer finns längre ner i kategori-spalten.

Taggar: , , , , , , , , , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22