Visst blev det en bokmässa

Mar 18th, 2009 | By | Category: Förstasidan

Det är mycket som är annorlunda i coronatider. Bokmässan i Göteborg blev digital och författarsamtal fördes på många olika platser. En del blev sig likt, annat helt annorlunda. I Ledaren finns några tankar över detta, och där finns också länkar till övriga texter som handlar om mässan.

Filmbranschen har problem, för att inte tala om teatrarna, men nya böcker kommer precis som vanligt. Kolla in recensionerna, där fyller vi på hela tiden.

Noveller har det strömmat in (välkommen du också), börja med att klicka på kategorin Novell.

Känner du dig, lite äldre man gissningsvis, för att bli nostalgisk när du läser namnet Hopalong Cassidy? I så fall kan du läsa om skaparen av figuren och vad som hänt i böcker och filmer: Hopalong Cassidy – historien om 50-talets största västernhjälte och hans skapare författaren Clarence E. Mulford

Mer nostalgi kan man hitta i artikeln om biografer som finns i svenska deckare. Alla artiklar hittas i kategorin Artikel.

Kom gärna med synpunkter, invändningar och förslag.  Artikel eller artikelidé? Novell? Hör av dig till redaktionen@dast.nu.

Tidigare nummer finns längre ner i kategori-spalten.

Taggar: , , , , , , , , , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22