Nya noveller och var det verkligen en detektivbragd av Trent

Mar 18th, 2009 | By | Category: Förstasidan

Nya böcker fortsätter att strömma in och vi försöker hålla jämna steg med recensionerna. Hela listan, med de senaste överst, får man enklast genom att klicka på kategorin Recension. Bland dem finns också ett uppmärksammande av Sveriges enda tidskrift på papper som ägnar sig åt deckare, i detta fall särskilt om Sherlock Holmes, tidskriften The Moor.

Vi i redaktionen gillar ju också noveller, och det finns nu två nya, hitta dem (och alla äldre) genom att klicka på kategorin Novell. Den ena är full av vardagsdramatik, den andra om hur lockande det är att skriva en succédeckare.

En klassisk deckare är Trents sista bragd (som inte blev hans sista i bokform). Men Ahrvid Engholm undrar om detta verkligen är en klassiker att bry sig om. Läs hans krönika och alla de andra vi publicerat genom att, just det, klicka på kategorin Krönika.

Vi fyller på med artiklar också, och de som gillar kioskwestern har mer att läsa, kategori Artikel.

Och du vet väl att Dast finns på Facebook?

Kom gärna med synpunkter, invändningar och förslag.  Artikel eller artikelidé? Novell? Hör av dig till redaktionen@dast.nu.

Tidigare nummer finns längre ner i kategori-spalten.

Taggar: , , , , , , , , , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22