Dast fyller 50, och så har det varit bokmässa

Mar 18th, 2009 | By | Category: Förstasidan

Vid sidan av vår logotyp står det “Tidskrift för underhållningslitteratur sedan 1968”. Alltså är det nu i september som Dast fyller 50. Och visst hände det mycket det året, men av alla uppror var nog Dasts födelse inte det mest uppmärksammade. Läs Ledaren som har länkar till några viktiga artiklar.

Och så har det varit den årliga Bok- och Biblioteksmässan i Göteborg, i år med fler besökare än förra årets. Det är många seminarier och författarintervjuer på de olika förlagens scener. I år hade också Crime Time flyttat in i Bokmässan med egna scener. Ett urval av möten finns i en artikel.

Dessutom delades ut priser. Niklas Natt och Dag fick ett debutantpris till. En som var nominerad är Stina Jackson, debutant med Silvervägen, en Norrland noir.

Ljudboken diskuterades också på mässan.

Och du vet väl att Dast finns på Facebook?

Kom gärna med synpunkter, invändningar och förslag.  Artikel eller artikelidé? Novell? Hör av dig till redaktionen@dast.nu.

Tidigare nummer finns längre ner i kategori-spalten.

Taggar: , , , , , , , , , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22