God Jul och Gott Nytt läsår! Och en ny julnovell

Mar 18th, 2009 | By | Category: Förstasidan

Detta år går mot sitt slut och många böcker har det blivit. Vi recenserar så mycket vi orkar och har du synpunkter på det så läs ledaren!

Nu finns en julnovell, Tomten berättar. Läs också vår förra novell som är skriven av en poet från Åbo, Under ytan fast mark. Läs, och vill du själv bli publicerad hör av dig.

Artiklarna spänner över flera olika ämnen. Årets pristagare för bästa debut, Malin Thunberg Schunke, berättar om hur hon hamnade i skönlitteraturen efter juridiska fackböcker; den som funderar på översättare kan läsa om Bill Pronzinis funderingar; Modesty Blaise skapades av Peter O’Donell som skulle fylla 100 nästa år; deckarläsare är vana vid försvinnanden, Anders Sundelin har en sammanställning; och Kjell Genberg ägnas en artikel med psykiatrisk anknytning.

Nya böcker fortsätter att strömma in och vi försöker hålla jämna steg med recensionerna. Hela listan, med de senaste överst, får man enklast genom att klicka på kategorin Recension.

Och du vet väl att Dast finns på Facebook?

Kom gärna med synpunkter, invändningar och förslag.  Artikel eller artikelidé? Novell? Hör av dig till redaktionen@dast.nu.

Tidigare nummer finns längre ner i kategori-spalten.

Taggar: , , , , , , , , , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22