Knasigheter världen runt

Dec 28th, 2008 | By | Category: 1998-4, Artikel

Polisen i Wichita, Kansas grep en 22-åring på flygplatshotellet sedan han försökt betala med två 16-dollarsedlar.

En man i Johannesburg, Sydafrika sköt sin bäste vän i ansiktet när de två övade att skjuta ölburkar från varandras huvuden.

Ett företag hade lyckats hålla sig olycksfritt i fem år och ville fortsätta med det. Därför visade man en film om nödvändigheten att bära skyddsglasögon för alla sina anställda. Men filmen var så äcklig i sin realism att 25 arbetare fick smärre skador när de rusade ut från filmvisningen. 13 andra svimmade och en man måste sys med sju stygn i huvudet sedan han trillat av stolen under filmvisningen.

Stadsfullmäktige i Chico, Kalifornien har förbjudit sina medborgare att bära kärnvapen. Den som grips med sådana på sig inom stadsgränsen får böta 500 dollar.

En buss med fem passagerare krockade med en bil i St. Louis, men när polis kom till platsen hade 14 fotgängare skyndat ombord och klagade högljutt över pisksnärtskador och ryggont.

Den svenske affärskonsulten Ulf af Trolle arbetade i 13 år med en bok om svenska ekonomiska lösningar. Han tog det 250-sidiga manuskriptet för att få det kopierat – och fick i stället 50.000 pappersremsor.
Någon hade tagit fel på kopieringsapparaten och dokumentförstöraren.

När två bensinstationsarbetare i Ionia, Michigan vägra att överlämna kassan till en berusad rånare, hotade han med att ringa till polisen. De fort satte att neka honom pengar, så han ringde polisen och blev gripen.  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22